MLIJEČNI PUT ZA MESEC OKTOBAR

Mjilečni put je program koji će vas pripremiti da spremni dočekate kraj trudnoće, porođaj i roditeljstvo. Program predviđa niz tema koje pripremaju “roditelje početnike” da sigurni u sebe, dočekaju porođaj i prve dane sa bebom.

Ovaj  program  predviđen za buduće roditelje, će biti organizovan u Banja Luci. Nastao je kao zajednička želja stručnjaka koji se bave trudnoćom, porođajem, dojenjem, zdravljem i negom beba da se budući roditelji u poslednjim nedeljama trudnoće upoznaju kako izgleda boravak u porodilištu i da razumeju kako se telo priprema za porođaj, da sa više samopouzdanja mame krenu sa dojenjem i negom.

Na Mliječnom putu ćete sa babicom iz porodilišta proći kroz sve faze porođaja koja će vam objasniti senzacije tela na početku i tokom porođaja, ali ćete imati prilike da čujete i pedijatra, anesteziologa i psihologa. Svako od pomenutih stručnjaka će Vam dati odgovore na sva pitanja.

Ovaj program pruža: informacije o terminologiji koja se koristi tokom porođaja,  intervencijama koje možete očekivati, zašto se rade i kako se izvode.

Upoznaće vas šta treba poneti od stvari i od dokumenta i šta pripremiti za izlazak iz porodilišta. 

Kroz Mliječni put će Vas voditi:

Pedijatar, dr Branislav Lolić

Anesteziolog, dr Vladimir Mrđa

Dijetolog, Prof dr Vesna Grujić Rudić

Psiholog, Olivera Lovrić

Babica, Aleksandra Kopanja

Medicinska sestra, Sandra Bilić

Program se realizuje jednom nedeljno u vidu radionica i besplatan je!

Svakog meseca se formira nova grupa!

Termini za oktobar su utorak:

03.10.2023. u 18:00
10.10.2023. u 18:00
17. 10.2023. u 18.00
24.10.2023. u 18:00

Prijave se vrše slanjem mejla sa ličnim podacima (ime, prezime, kontakt telefon i nedjelja trudnoće) na Mlijecniput@bio-save.ba

Čekamo Vas!