Bio Save Happy Weekend

Bio Save Happy Weekend

Sačuvajte matične ćelije ovog vikenda i uštedite 300 €

U subotu i nedelju 24. i 25.09.2022. u svim Bio Save kancelarijama u BiH održava se "Bio Save Happy Weekend"!

Sve trudnice koje ovog vikenda sklope ugovor o čuvanju matičnih ćelija svoje bebe u Bio Save-u, ostvaruju popust od 300 € (2,290 € umesto 2,590 €)

Ponuda važi za čuvanje matičnih ćelija na period od 20 godina u Njemačkoj. Sve što je potrebno je da se pojavite u zakazanom terminu u jednoj od Bio Save kancelarija u Sarajevu ili Banja Luci. Za zakazivanje termina i sve dodatne instrukcije budite slobodni da nas kontaktirate na 063215404 ili 063214356 ili putem emejla na i@bio-save.ba. Zakažite svoj termin na vrijeme jer je broj mjesta ograničen na 50.

Ukoliko niste iz navedenih gradova ili vam više odgovara da ne dolazite u kancelariju, sastanak možemo obaviti i onLine. Pozovite nas da dogovorimo tačan termin i način kako ćemo komunicirati.

Obezbijedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti i putem kreditne linije Bio Save-a do 12 rata uz 0% kamate.

Pogledajte Cjenovnik čuvanja matičnih ćelija i/ili izračunajte mjesečnu ratu
napomena: Cjenovnik (kalkulator) prikazuje cijene bez uračunatog popusta

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi!

 

Saznajte još:

Cijene čuvanja matičnih ćelija?

Šta su matične ćelije?

Zašto sačuvati matične ćelije?

Koja oboljenja liječe matične ćelije?

O kompaniji Bio Save

Zašto sačuvati matične ćelije u Bio Save-u?

Sign In