Zato što je osmijeh važan

Zato što je osmijeh važan

Jesenja ponuda matičnih ćelija uz 400 € popusta

Matične ćelije svoje djece čuvamo da bi im jednog dana, ako bude potrebno, pomogle u liječenju. Primjena matičnih ćelija u terapijama intenzivno napreduje i očekuje se da će narednih decenija njihov veliki potencijal biti iskorišten u punom obimu.

U mjesecu kada se slavi “svjetski dan osmijeha”, možemo sa zadovoljstvom da se nasmiješimo jer je naša banka matičnih ćelija, banka sa najvećim brojem izvedenih terapija matičnim ćelijama u Evropi.

Iz tog razloga želimo da obradujemo sve naše trudnice koje do kraja oktobra odluče da sklope ugovor o čuvanju matičnih ćelija svoje bebe u Bio Save-u, poklon popustom od 400 € za period čuvanja od 30 i više godina. 

Takođe, obezbijedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti i putem kreditne linije Bio Save-a do 12 rata uz 0% kamate.

Pogledajte Cjenovnik čuvanja matičnih ćelija i/ili izračunajte mjesečnu ratu
napomena: Cjenovnik (kalkulator) prikazuje cijene bez uračunatog popusta

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi!

Za zakazivanje sastanka i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati telefonom na  033 742 856 ili 063 215 400, ili pošaljite email na i@bio-save.ba

 

Saznajte još:

Cijene čuvanja matičnih ćelija?

Šta su matične ćelije?

Zašto sačuvati matične ćelije?

Koja oboljenja liječe matične ćelije?

O kompaniji Bio Save

Zašto sačuvati matične ćelije u Bio Save-u?

Sign In